0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Ons Team

Wij stellen ons graag even voor

Over Airco Team B.V.

Ons team!

Luchtbehandeling is onze passie

Wilco Ziermans

Wilco Ziermans

Eigenaar Airco Team B.V.

Wilco is een trotse ondernemer in hart en nieren die altijd de wensen van de klant voorop stelt. Voor een passend advies en een goed gesprek is hij altijd in.

Vooral het persoonlijke contact is iets wat voor Wilco belangrijk is, zodat hij alle vragen die er zouden kunnen zijn op de juiste manier kan beantwoorden.

Wat voor Wilco belangrijk is, is dat al zijn collega’s met professionele en kwalitatief hoge producten kunnen werken. Uiteindelijk is het prettig om te werken met hoogwaardig materiaal, waardoor en efficiënt gewerkt kan worden.

Inmiddels zijn ontelbaar veel bedrijven en particulieren voorzien van perfecte luchtbehandeling door Airco Team B.V.

Wilco Ziermans

Jan

Projectleider

Jan is de projectleider en tevens de linker- en rechterhand van Wilco. Inmiddels alweer sinds 2010 onderdeel van Airco Team B.V. en een onmisbare schakel bij zowel grote als kleine projecten. Jan is ongelofelijk technisch onderlegd, de klant staat voor hem altijd op de eerste plaats en zal altijd voor de beste oplossing gaan.

Jan AirCollega
Jolanda Ziermans

Jolanda Ziermans

Office Manager

Jolanda is onze administratieve steun en toeverlaat! Zowel de debiteuren als de crediteuren administratie zijn zaken waar Jolanda het klappen van de zweep kent.
Voor vragen over serviceovereenkomsten ben je bij haar aan het juiste adres.

Op kantoor kun je het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze regelt het.

Remi

Remi is sinds 2013 werkzaam als monteur bij Airco Team B.V. en is onze goedlachse, altijd vrolijke en immer serieuze collega.

Boy AirCollega

Boy zit nooit stil en is altijd op zoek naar het vinden van de beste technische oplossingen. Als echte team player is hij een aanwinst voor ons team.

Aircollega

Remon heeft al vele jaren ervaring in de installatie branche en wij zijn dan ook blij dat hij sinds 2016 ons team is komen versterken.

Michael AirCollega

Michael is begin 2016 als leerling bij Airco Team B.V. begonnen en heeft bij ons het vak geleerd. Michael leert snel en heeft een service gerichte instelling. Wij zijn er trots op dat hij zijn opleiding bij ons heeft kunnen afronden.

aircollega

George is onze nieuwste collega. Hij helpt daar waar nodig is, als echte duizendpoot is hij bereid om kennis op te doen en deze in de praktijk te gebruiken.

Goede service maakt het verschil

Heeft u interesse in luchtbehandeling in welke vorm dan ook?

Airconditioning, luchtgordijnen en ventilatiesystemen voor kantoor, werkplaats, fabrieksruimtes en thuis.