0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Service en onderhoud

STEK certificering

STEK-gecertificeerde ondernemingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
Al onze monteurs zijn in het bezit van een STEK certificaat (tegenwoordig CFK certificaat), waardoor zij bevoegd zijn om grondig onderhoud te verrichten op uw luchtbehandeling systeem.

Service

Heeft u een vraag of service nodig?
Airco Team B.V. neemt binnen een dagdeel contact met u op.

Lid van NVKL

Branche organisatie voor klimaat- en koude techniek. Een erkende installateur staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Onderhoud

Met onze flexibele onderhoudsprogramma's op maat bent u zeker van de beste onderhoud.

Snel en met de beste service

Hoe gaan wij te werk

Wij begrijpen dat de aanschaf van een klimaatbeheersing systeem een belangrijk overweging is.

Heel graag helpen wij u bij het maken van de juiste en de beste keuze in uw specifieke situatie.

Via de contactgegevens kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, wij reageren zo snel mogelijk om uw vragen te beantwoorden.

Offerte

Offerte

Bij interesse ontvangt u van ons een offerte, uiteraard nadat we volledig op de hoogte zijn van de ruimte en uw wensen. In een groot aantal gevallen is het noodzakelijk om een afspraak op locatie te maken om het beste advies mogelijk te geven.

Installatie en montage

Installatie en montage

Onze projectleiders en monteurs zullen de airco, het luchtgordijn of het ventilatie systeem komen plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor, huis of andere locatie altijd netjes achterblijft. Een uitgebreide uitleg over het aangebrachte systeem krijgt u ook van onze medewerkers, zodat u weet waar u aan toe bent. Alle eventuele vragen worden natuurlijk beantwoord, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Service en onderhoud

Service en onderhoud

Wij raden u aan om gebruik te maken van één van onze flexibele service overeenkomsten. Bij het maken van de offerte bespreken wij dit graag met u. Onderhoud aan het systeem wat bij u wordt geplaatst is van groot belang voor de duurzaamheid en het voorkomt onnodige kosten in de toekomst. Neemt u bij ons een nieuwe airco af inclusief een service overeenkomst, dan geeft Airco Team B.V. u geen 12 maar 36 maanden garantie!