0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Wand airconditioner of wandairco

airco ,luchtbehandeling ,
Wand airconditioner of wandairco

Wat is een wand airconditioner of wandairco?

De naam wandairco geeft het eigenlijk al aan: dit systeem kan aan de wand gemonteerd worden en heeft een compacte afmeting. Deze vorm van airconditioning is relatief eenvoudig te installeren en is snel in gebruik. De bijgeleverde afstandbediening is gemakkelijk in gebruik.
Het vermogen om te koelen en te verwarmen is voldoende om iedere denkbare werk-of woonruimte te koelen en te verwarmen. Kantoorruimtes zijn vrij eenvoudig te voorzien van wand airco’s indien er sprake is van een beperkt aantal werkplekken. Indien er sprake is van grotere kantoor oppervlaktes dan raden wij andere opties aan, zoals plafond en inbouw airco systemen. Kijk voor meer info naar deze pagina.

Interessante informatie kun je ook vinden op: Wikipedia

Voordelen van wandairco’s

Wandairco’s zijn gemakkelijk te installeren en ook eenvoudig in gebruik. Voorwaarde is wel dat er recht opstaande wanden zijn waar de airco gemakkelijk tegen te plaatsen is. Door de verbeterde koel- en warmte technieken de laatste jaren zijn ze ook nog eens energie zuinig. Ook zijn ze geluidloos en zullen nadat de ruimte op de aangegeven temperatuur niet hoorbaar meer zijn.

Nadelen van wandairco’s

Een wandairco valt wel iets meer op in de ruimte waar het geplaatst is dan een inbouw airco. Bij Airco Team B.V. doen we ons uiterste best om een plek te vinden waar het systeem het minst opvalt en toch de hele ruimte kan koelen of verwarmen. Heeft u hier geen problemen dan is de dit een uitstekende keuze. Uiteraard kunt u ook nog kiezen uit een selectie van design wand airco’s . Er zijn prachtige modellen waar we u graag wat meer over vertellen.

Wandairco kopen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Neem daarom gerust contact met ons op. Een advies is altijd op maat en zonder verdere verplichtingen.

  • Client : ANNA HALSON
  • Period : 14 - 07 - 2015
  • Location : United Kingdom
  • Author : ALANNA WISOZK