0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Slimme thermostaat

airco ,luchtbehandeling ,
Slimme thermostaat

 Wat is een slimme thermostaat?

Steeds meer bedrijven en huishoudens zijn voorzien van een slimme thermostaat. Niet alleen erg gemakkelijk, maar ook nog eens energie zuinig!
Bijna alle klimaatbeheersing systemen tegenwoordig zijn voorzien van zo’n intelligent apparaat. Veelal via een appje op de telefoon of IPad en een instelling kunt u altijd in een prettige temperatuur op kantoor of thuis komen.

Welke functies heeft de slimme thermostaat nou eigenlijk?

slimme thermostaat

Klokfunctie

Met de klokfunctie kunt u per dag of dagdeel instellen wat de temperatuur zou moeten zijn op kantoor of thuis. Ook de minimum temperatuur kan ingesteld worden. Prettig natuurlijk dat u vooraf de hele week kunt plannen! Dus nooit meer extreme kou of warmte als u op kantoor aankomt, uw werknemers en collega’s kunnen direct aan de slag.

Lichtsensor

Door middel van een sensor (al dan niet geïntegreerd of los te plaatsen) in een ruimte, wordt gedetecteerd of het licht aan of uit is. Is het licht uit, dan zal de klimaatbeheersing vanzelf uitschakelen.

Bewegingssensor

Worden er geen bewegingen geregistreerd door de bewegingssensor dan zal de thermostaat ook automatisch uitschakelen en de minimum temperatuur in de gaten houden.

Meer weten over deze slimme oplossing?

Wij komen u graag de voordelen uitleggen van deze slimme oplossing! Neem gerust contact op met ons en wij helpen u verder.

 

 

  • Client : ANNA HALSON
  • Period : 14 - 07 - 2015
  • Location : United Kingdom
  • Author : ALANNA WISOZK