0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Plafond onderbouw model

airco ,luchtbehandeling ,
Plafond onderbouw model

Plafond onderbouw model

Een plafond onderbouw model is een ideale oplossing voor het verwarmen en koelen van grote ruimtes, specifiek daar waar geen verlaagd plafond aanwezig is.
Een mooie, comfortabele en economische oplossing zodat er voor werkplekken een ideale omgeving wordt gecreëerd.
De modellen zijn zeer stil en hebben een eenvoudig design. De innovatieve technische specificaties zorgen voor een optimale luchtverdeling.

Warme en koude lucht worden op krachtige wijze de ruimte ingeblazen, tot ongeveer 15 meter. Doordat de ruimte snel op de juiste temperatuur is zal de airco niet onnodig aanslaan, wat dan weinig energie kost.

plafond onderbouw model kantoor

Kantoren, magazijnen en grote winkels

Het plafond onderbouw model is uitermate geschikt voor kantoren, magazijnen en grote winkels. Ook in de horeca kan dit model goed worden geplaatst voor een ideale temperatuur voor uw gasten.

Deze modellen zijn voorzien van een brede lucht in- en uitlaat. De speciale uitblaas lineaal is door de bediening instelbaar in een ruime hoek (tussen de 4 en 45 graden), waardoor de geconditioneerde lucht naar de gewenste plaats wordt uitgeblazen. Warme lucht wordt naar beneden uitgeblazen, deze stijgt langzaam op en verwarmt gelijkmatig de ruimte. Koele lucht wordt hoogt in de ruimte, bijna tegen het plafond, geblazen. Deze lucht zal vervolgens langzaam zakken en op die manier de hele ruimte koelen.

Eigenschappen plafond onderbouw model

✓ Gezonde en frisse
✓ Breed werkingsgebied
✓ Zeer stille werking
✓ Stijlvol design
✓ Perfecte luchtverdeling
✓ Ruime toepassingesmogelijkheden