0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Luchtgordijn voor winkels en retail

airco ,luchtbehandeling ,
Luchtgordijn voor winkels en retail

Verschillende soorten luchtgordijnen

Als winkelier wil je niet genoodzaakt zijn de deur dicht te houden omdat het buiten ofwel te warm of te koud is. Een luchtgordijn is uitermate geschikt om de buitenlucht van de binnenlucht te scheiden. Uiteindelijk wilt u dat klanten gewoon de winkel binnen zullen lopen.
Airco Team B.V. heeft diverse oplossingen, die we graag allemaal de revue laten passeren.

Warm water luchtgordijn

Een luchtgordijn dat is aangesloten op de bestaande CV installatie. Hiermee wordt de lucht verwarmt door het warme water wat in de CV installatie zit. Deze oplossing is in veel gevallen goedkoop in eerste aanschaf. Let hierbij wel op dat het alleen gaat om warme lucht,  de energiekosten hiervoor kunnen oplopen.

Elektrisch luchtgordijn

Een elektrisch luchtgordijn heeft krachtstroom nodig (400Volt) en is uitgevoerd met een elektrisch verwarmingselement.
Hierdoor zal de winkel snel opwarmen. De ventilatorsnelheid en de temperatuur zijn op afstand te regelen door de bijgeleverde afstandsbediening.

Luchtgordijn met volautomatische regeling

Deze optie is veruit onze favoriet! Dit luchtgordijn past zich het hele jaar aan aan de buitentemperatuur. Uiteraard wordt dan gekeken naar de gevraagde temperatuur. Deze oplossing zorgt voor lager energie verbruik en een optimale temperatuur. U kunt hier kiezen uit warm water- of elektrische verwarming.

Koud luchtgordijn

Deze zijn slechts bedoelt om koude lucht binnen de winkel te houden. Perfect voor hete zomers zodat klanten heerlijk kunnen shoppen in de winkel. Doordat de onzichtbare barrière zal er geen koude lucht uit de winkel ontsnappen. Over storend geluid hoeft u zich geen zorgen te maken, de ventilatoren zijn geluidloos en zorgen voor een grote luchtstroom.

Meer informatie?

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over luchtgordijnen en hoe deze de temperatuur in een winkel zo aangenaam mogelijk te maken voor het winkelende publiek. Heel graag vertel ik u hier veel meer over, daar voor iedere uitdaging een passende oplossing is!

Via onze contactpagina kunt u via diverse kanalen contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder naar een passend advies.

 

  • Period :
  • Location :
  • Author :