0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Horeca klimaatbeheersing

airco ,luchtbehandeling ,
Horeca klimaatbeheersing

Horeca klimaat beheersing

Voor de horeca is het ongelofelijk belangrijk dat de klimaatbeheersing optimaal is, iedere gast moet zich prettig en comfortabel voelen. Geen tocht langs de kaarsen en geen oververhitte obers in de zaak.

Hotel

Gasten willen niet slapen in een drukkend warme kamer, de airco mag geen herrie maken en zou in iedere kamer apart geregeld moeten kunnen worden. Zo maar een aantal voorwaarden waaraan de klimaatbeheersing in een hotel moet voldoen. Airco’s moeten ook passen binnen het interieur van een hotelkamer en gemakkelijk schoon te maken zijn. Er is uiteraard een verschil tussen een volledig nieuw te bouwen hotel en hotelkamers die gerenoveerd moeten worden en vervolgens voorzien moeten worden van een airco. Zowel losse units in een systeem als een compleet klimaatbeheersing systeem behoren tot de mogelijkheden.

airco in hotelkamer

 

Restaurant

Uw gasten lekker verwennen in uw restaurant, is wat u het liefste doet! Daar hoort ook de juiste temperatuur bij voor een perfecte avond voor uw gasten. Ook niet onbelangrijk zijn de eventuele etensluchten die uiteraard best met mate het restaurant in mogen dwarrelen, maar niet mogen overheersen. Mooie, nette en fluisterzachte oplossingen kunnen wij voor u bedenken, plaatsen en onderhouden. Zodat een ontbijt, lunch of een diner een fijne beleving is voor uw personeel en uw klant.

airco in restaurant

Café

Een gezellig vol café is natuurlijk een goed teken! Belangrijk hier is dat uw gasten niet oververhit raken en op een aangename manier van hun drankje kunnen genieten. Met onze specialisten in horeca klimaat beheersing kunt u aangeven wat uw wensen zijn, wij regelen de allerbeste en energiezuinige oplossing met heel veel plezier.

airco in cafe

Wij denken graag met u mee in oplossingen

Neem daarvoor contact met ons op, geen project is ons te gek en geen verzoek is te lastig. Wij houden ervan om van ieder project het allerbeste te maken. Tenslotte is klimaatbeheersing iets waar wij het warm van krijgen.