0252 68 86 12 info@aircoteam.nl Pesetaweg 129, 2153 PJ, Nieuw-Vennep

Design wand airco

airco ,
Design wand airco

Design wand airco

Een wand airco kan er ook nog eens best prima uitzien qua design en vormgeving. De airco hangt tenslotte wel in het gezicht. Airco Team B.V.  heeft prima oplossingen en mooie design modellen zodat de airco in ieder interieur past.

Er is een groot assortiment design wand airco’s beschikbaar met dezelfde capaciteit en functionaliteit als een standaard wand airco.

design wand airco

Een design wand airco is prima te combineren op kantoor, vergaderzaal of ontvangstruimte. Wij begrijpen als geen ander dat interieur belangrijk is voor de uitstraling van uw bedrijf. Tenslotte is ook uw inrichting uw visitekaartje.

Waarom design belangrijk is

U wilt ook graag iets op kantoor of in huis hebben wat bijzonder is en net even iets anders dan anderen hebben. Het liefst natuurlijk zonder de hoofdprijs te betalen en dezelfde functie heeft.

Advies over design airco

Voor een gedegen advies, de verschillende designs en de prijzen komen wij graag bij u langs. Er zijn diverse mogelijkheden om te bespreken, ook afhankelijk van uw wensen uiteraard.

Neem hiervoor gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken, zodat wij samen naar de mooiste design oplossing op zoek kunnen gaan.

design airco slaapkamer