POSTED BY Wilco Ziermans | feb, 12, 2018 |

Game Mania Concept Store

Op 10 februari heropende Game Mania aan de Ceintuurbaan in Amsterdam haar spiksplinternieuwe concept store. Alle schappen zijn vervangen voor LED schermen en op alle spelcomputers is iedereen welkom om te komen spelen.

Game Mania wil niet alleen een winkel zijn, maar een ontmoetingsplek voor gamers en liefhebbers. Er worden diverse toernooien en wedstrijden georganiseerd worden om zo de winkel ook een social functie te geven.

Airconditioning & luchtgordijnen

Om de juiste “gaming temperatuur” te garanderen heeft Game Mania Nederland gekozen om Airco Team B.V. zowel de airconditioning als de luchtgordijnen te laten plaatsen. Een concept store moet aan de hoogste eisen voldoen omdat het een paradepaardje van het bedrijf is. De klant, en in dit geval, “game belever” is een belangrijk speler binnen dit concept. De juiste temperatuur zorgt voor een behaaglijk gevoel en daardoor worden de beste prestaties neergezet.

Onderhoud voor 50 vestigingen

Al een aantal jaren zijn wij onderdeel van het onderhoudsteam van Game Mania. Wij onderhouden bij 50 vestigingen de airconditioning en de luchtgordijnen op 2-jaarlijkse basis. Van Almelo tot aan Heerlen en van Middelburg tot aan Leeuwarden, wij bieden landelijke service, dat is wel zo gemakkelijk.
Ook na een re-styling van een vestiging zorgen wij voor de juiste montage en de beste temperatuur, zodat klanten in een aangename omgeving kunnen gamen.

Topteam

Airco Team B.V. is er trots op dat wij al lange tijd het vertrouwen hebben gekregen van Game Mania. Wij communiceren duidelijk en to-the-point. Wij komen onze afspraken na en zorgen voor een strakke en schone oplevering.

Onze ruime ervaring in de retail zorgt er ook voor dat uw winkel “gewoon” open kan zijn, zodat u geen omzet verliest. U kunt ervan op aan, dat wij alles in het werk stellen om de noodzakelijke overlast tot een minimum te beperken.

Via ons contact formulier komt u in gesprek met ons topteam.

TAGS :