POSTED BY Wilco Ziermans | okt, 04, 2017 |
airco feiten en fabels

Er gaan heel wat verhalen over airconditioning in het rond en ik wil graag de meest voorkomende vragen alvast voor u beantwoorden. Het gebruik van een airco valt of staat met de juiste instellingen. Bij Airco Team B.V. doen we er alles aan om uw binnenklimaat zo gezond en prettig mogelijk te maken!

Kun je ziek worden van een airco?

Fabel: Van een airco kun je niet ziek worden! Als je al een virus bij je draagt dan kan het virus zich sneller verspreiden. Zet dus nooit de airco op een te lage temperatuur.

Krijg je spierpijn van een airco?

Feit: Je kunt pijn in je spieren krijgen van langdurige blootstelling aan de airco. Het is raadzaam om niet recht onder een airco te gaan zitten, vooral de nek is dan vatbaar voor spierpijn. Bij Airco Team B.V. houden we rekening met de plaats van de airco unit, deze plaatsen we nooit direct boven werkplekken.

Vermindert een airco de concentratie

Fabel: Een temperatuur van boven de 28 graden Celsius vermindert de concentratie. Om prettig en geconcentreerd te kunnen werken is een airco op kantoor zeker een aanrader!

 

 

TAGS : airco haarlemmermeer instellingen tips werkplek